Kauneuskoulussa + etu ja äitienpäivälahjavinkki

Turun Kosmetologikoulu kutsui meidät Åbloggaajat tässä keväällä kauneusiltaan, jossa pääsimme tutustumaan kauneuden tämän hetken uutuuksiin. Samalla kertaa opiskelijat suorittivat opisteluunsa liittyvää näyttöään esittelemällä meille koulun Hoitola Estellen palveluja ja tuotteita. Meitä oli mukana runsas joukko, joten jakaannuimme ryhmiin ja kiersimme kolme eri kauneuspistettä osaavien oppilaiden opastuksella.

Ensimmäisenä tutustuimme Beauty Bariin, jossa meille kerrottiin Janssen Cosmeticsin ihonhoitotuotteista. Janssen Cosmeticsin kattavasta ammattikosmetiikkasarjasta löytyy tuotteet kaikille ihotyypeille sekä aikuiselle että ikääntyvälle iholle kuin myös miesten oma ihonhoitosarjansakin.


Janssenin ihonhoitotuotteet tekivät minuun vaikutuksen seuraavista syistä:
 • soveltuivat minun erityisen kuivalle, paikoittain herkälle ja herkästi reagoivalle iholleni
 • toimivat meikin alla ja imeytyvät hyvin, jättämättä ihoa kiristäväksi
 • miellyttävän miedot tuoksut
 • sarjasta löytyy suojakertoimilla varustettuja voiteita – ehdottoman tärkeä pointti itselleni!
 • Kauniin tyylikkäät pakkaukset ja purkit, jotka voi pitää esillä
 • riittoisat tuotteet, pieni määrä riittää
 • Tuotteiden hinnat ovat maltilliset, minusta hinta-laatusuhde on kohdillaan
 • Janssen Cosmeticsilta löytyy myös luonnonkosmetiikkalinja, jonka tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä niissä ole käytetty geenimanipuloituja aineksia. Luonnonkosmetiikka ei myöskään sisällä: parafiiniöljyjä, synteettisiä aineksia, silikoniöljyä, väriaineita, raakaöljyn komponentteja, formaldehydejä eikä mineraaliöljyjä.
Beauty Barissa meitä aikuisia naisia muistutettiin seerumien käytöstä sekä kuorinnasta. Hyvä muistutus itselleni oli, että herkkää ja kuivaa ihoakin tulee kuoria säännöllisesti. Kotitestiin sain omalle iholleni sopivan päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen sekä seerumin. Hoitovalikoimaa selaillessa silmiin osui myös nuorten ihonpuhdistus, joka on suunnattu alle 18v. Todella toivottu lahja nuorelle ja samalla saa asiantuntevat ohjeet ihonhoitoon, joka on tärkeä perusta kauniille meikille.

  
Seuraavaksi vuorossa oli hiontaa ja okluusiota. Totta, sanoina melko karkeat ja ei niin kasvoystävälliseltä kuulostavat, mutta sitäpä ne toimivuudeltaan ovat. Ja erittäin sopivat meille plus40-jengiläisille! Meille esiteltiin timantti- sekä ultraäänikuorintaa tekevät laitteet ja niiden lyhyt anatomia. ”Hieman tärähtänyt” Sanna Pikkutalon Elämää-blogista suostui ultrattavaksi (Huom! tässä kohtaa tärähtämisen syy oli jalustan puuttuminen ;)
Molemmat hoidot tasoittavat ihoa, kirkastavat ja irroittavat kuollutta pintasolukkoa. Ultraäänikuorinta on hellävaraisempi ja soveltuu paremmin herkemmälle iholle. Timanttikuorinta sopii myös kaulan, decolteen ja vartalon iholle. Molemmilla kuorinnoilla saa parhaat tulokset sarjahoitona.

Ja mihin se okluusio sitten liittyy? Se liittyy naamioon, joka okluusio-ilmiön toimesta kovettuu iholle kumimaiseksi naamioksi, joka estää kosteuden haihtumisen ihon pinnalta ja pakottaa kosteuden takaisin ihoon. Naamio parantaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ja ihon aineenvaihduntaa. Lady ofThe Mess kokeili naamiota kädelleen ja selkeästi tuli pehmeää jälkeä ja ihon pinta tasottui.


Viimeisenä pisteenä oli Make Up Bar, jossa saimme joko silmä- tai huulimeikin. Henkilökohtaisesti käytän kevyttä huulikiillettä säännöllisen epäsäännöllisesti ja huulipunaa ”en koskaan”. Annoin osaajalle vapaat kädet ehdottaa värejä ja vaihtoehtoja niin huulikiilteestä, huultenrajauksesta kuin huulipunastakin. Huulikiilteestä valinta oli omakin suosikkini – kuparinen sävy. Huulipunaksi valikoitui melko tumma viininpunainen sävy. Onnistunut värivalinta! Nämä uutukaiset päätyivät ostoskoriini ja olen ollut valintoihin tosi tyytyväinen. Your-meikkisarjan tuotteissa on runsaasti väripigmenttiä ja niiden tuntu huulilla on voidemainen, mutta pysyvä. Kuivahuuliselle, kuten minä, ihana tuotelöytö!
Meikkikuviini päätyivät ryhmäläiseni Sanna huulimeikissä ja Arja silmämeikkeineen. Kiitos malleille ♥
Ihanan ammattimainen ote näillä nuorilla naisilla oli ja heitä oli ilo kuunnella. Suosittelen lämpimästi varaamaan oman hemmotteluhetken ja hoidon heiltä.
ERIKOISEDUT ÅBLOGIEN LUKIJOILLE!

Ja kiitoksena siitä, että olet Åblogien lukija
(ja jaksanut lukea myös tätä sepustusta näin pitkään :)
Turun Kosmetologikoulu ja Hoitola Estelle tarjoavat Åblogien lukijoille timantti- ja ultraäänikasvohoidon yhteydessä okluusionaamion veloituksetta. Edun arvo on 10 euroa ja se on voimassa toukokuun 2015 loppuun asti.
Sekä 15 % alennuksen ammattikosmetiikkasarja Janssen Cosmetics verkkokauppaan
www.janssen-cosmetics-shop.fi
koodilla ABLOGIT.
Tarjous on voimassa 31.5.2015 asti. Tervemenoa shoppailemaan!

Mikä olisikaan ihanampi lahja äidille, kun saisi lahjaksi yhteisen äiti-tytär-hemmotteluhetken? Kosmetologikoulun hinnoilla ja Åblogien lukijoille tarjotulla alennuksella lahjan hintakaan ei päätä huimaa.

Hoitola Estellen hoitovalikoimaan ja hinnastoon voit tutustua www.hoitola-estelle.fi
Hoitola sijaitsee aivan Turun keskustassa, kävelykadulla osoitteessa
Yliopistonkatu 23A 3.kerros.
Aukioloajatkin ovat työssäkäyvälle sopivat eli
ma, ke, to 8.30-20, ti ja pe 8.30 – 16 sekä la 8.30 – 13.

Ja vinkkinä äitienpäivälahjaa pähkäileville, oma toiveeni olisi hemmottelupaketti, johon kuuluu kasvo-, käsi- ja jalkahoito!

PS. Jos mietit kivaa tapaa ystävien illanviettoon, synttäreille tai kevyempää päätöstä kokoukselle, Hoitola Estellessä tällainenkin onnistuu. Heiltä löytyy riittävän monta tekijää, yhtenäinen tila omalla rauhalla ja mahdollisuus omaan herkkutarjoiluun. Tällaisen illan kautta olen tutustunut paikkaan ensimmäisen kerran. Kannattaa kysyä!

Hyvää ja hemmottelevaa viikkoa!
2 kommenttia

 1. Oi, tuonne olisikin ollut mukava päästä. Niin vähän nyt ehtinyt mihinkään mukaan ja jos olisin päässyt, olen ollut kipeänä. Onneksi mukaan pääsee näin postauksien myötä <3

  VastaaPoista
 2. Niin totta, Laura! Toisten postausten myötä pääsee niin moneen kivaan paikkaan tutustumaan. Se on ilo :) Aina ei pääse osallistumaan ja kiirettä pitää ellei kipeilyä. Onneksi on tämä ihana verkosto :)
  Ensi kertaan ♥

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall