Blogiystävän yllätys

Eilen oli iloinen päivä, sateisestä ja kylmän tuulisesta päivästä huolimatta. Eskarilaisella oli ensimmäinen uimakoulupäivä ja se järjestettiin samassa paikassa, jossa minäkin olen eskarin uimakoulussa käynyt - Tarvasjoen uimahallissa. Silmät loistaen juteltiin illalla, mitä kaikkea päivän aikana oli tapahtunut ja miten siisti vesiliukumäki uimahallissa on :) Yhtään ei pelottanut ja niin kivaa oli. Tänään on vielä toinen uimakoulupäivä ja matkaan lähdettiin aikaisesta herätyksestä huolimatta intoa puhkuen.

Äidinkin päivä oli iloinen - sain kaupalle vieraaksi blogiystäväni Espoosta, Kukkala-blogin Sannan. Sanna oli lähtenyt Turku-kierrokselle ja aloitti sen Kotilaiturilta. Olemme tehneet Sannan kanssa töitäkin yhdessä muutamia vuosia sitten. Iloinen asia on sekin, että blogimaailma toi meidät taas yhteen. Nautimme kiireettömän teehetken meijerin kahvilassa, vaihdoimme kuulumisia ja kerroin Sannalle Kotilaiturin tarinaa.

Ihan täysin yllätyksenä Sannan vierailu ei tullut, mutta ihanat tuomiset tulivat! Valkoiset krookukset lasipurkissa, lehtikuusen oksa pienenä lisänä, musta juuttinaru purkin suulla ja kaunis kortti mustavalkoiseen tyyliin. Sannalla on taito tehdä yksinkertaisesta kaunista, simppeleillä ideoilla ja tuunailuilla kukat saavat uuden tyylin. Toteutukseen tarvittavat tarvikkeet, lasipurkit ja purnukat löytyvät omista kaapeista, kunhan saa vinkistä kiinni.





Mikäli et ole vielä tutustunut Kukkala-blogiin, suosittelen viimeistään tässä vaiheessa. Sanna on koonnut blogiinsa juuri erilaisia ja todella ajankohtaisia tulppaanien asetteluideoita. Kukkalassa puuhataan talvella sisätiloissa kukkien, asetelmien ja kukkasisustuksen parissa, kesällä taas kasvatetaan pihalla ja puutarhaillaan. Kukkalassa ollaan innostuttu amppeleista, ne ovatkin tosi trendikkäitä tulevana kautena, joten odotan innolla, mitä Sanna tulee tarjoilemaan sillä saralla kesän lähestyessä.
Kaunista joka tapauksessa.

Kiitos, Sanna, vierailustasi ja ihanista kukkatuomisista ♥
Kesää ja puutarhakautta odotellen, Kati

PS. Huomasin juuri, että Kukkala-blogi oli valittu Helsingin Kevätmessujen 2015 bloggaajaksi! Stay tuned ja saat Sannan taatusti visuaaliset puutarhapoiminnat ruudullesi.

21 kommenttia

  1. Tosi kauniin asetelman sait! <3 Tuollaiset ovat niin mieleisiä :-)

    Mukavaa päivää! <3

    VastaaPoista
  2. Tykkään tosi kovasti ja sain vielä ihanan auringon aamulahjana, joten mikä kuvatessa :) Mukavaa päivää, Seija sullekin ♥

    VastaaPoista
  3. Ihanan positiivinen postaus ♡. Päiväsi kuulostaa aivan täydelliseltä. Aurinkoa myös loppuviikolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Positiivisuutta on Jutta kaipailtu :) Nyt otan ilon irti auringosta ja menen ruokatunnin jälkeen kahville aurinkoon, kaupan pihalle! Kukkia ja paistetta ♥

      Poista
  4. Iik, ihana ylläripostaus Kati - ja tosi kauniit kuvat ♥♥ KIITOS! ♥♥ Oli todella kiva nähdä eilen - postausta seuraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, Sanna ♥ Ihana oli saada sut vieraaksi! Kukat on niin kauniit ♥

      Poista
  5. Todella aurinkoinen postaus kyllä! Ja niin ihanan yllärin olet saanut, blogivieraan ja tuomiset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös Jenni, ihanat tuomiset ja ihana vieras ♥ Myöskin ihana aurinko, niin tunnen piristyväni ja talven tunkkainen turkki jää narikkaan :)

      Poista
  6. Tuollaiset ystävän vierailut saavat pilvisenkin päivän näyttämään aurinkoiselta! Ihania, ihania kukkia olet saanut. Kiitos vinkistä, täytyykin samantien poiketa kurkkimaan Kukkalan tunnelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ystävän vierailut ovat parhaita! Sinunkin visiittisi saa hyvälle tuulelle ja juttumme jättää hymyn huulille pitkäksi aikaa. Kuin olisimme aina tunteneet <3 Kukat ovat niin kauniit! Ehdottomasti Kukkalaan inspiroitumaan :)

      Poista
  7. Tuollaiset päivät ja ystävät ovat ihan helmiä! Ja nuo kukkatuliaiset, ihan huippukaunis idea. Saatanpa kopsata... Hauska yhteensattuma muuten, löysin tänään ihan sattumalta tieni Kukkalaan. Pikapiipahduksella ja puhelimen kautta en saanut klikattua itseäni vielä lukijaksi, mutta täytyy käydä tekemässä se vielä ja lukea lisää. Näytti tosiaan, että sieltä löytyi vaikka mitä ideoita. Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle - lisää aurinkoa sekä ulkoisesti, että sisäisesti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ystävät ovat arjen timantteja <3 Kiitos ystäväni! Kukkala on täynnä kaikkea ihanaa ja Sannalla riittää ideoita ja intoa, eli toiveita vaan kehiin :)Mukavaa ja aurinkoista myös sinne <3

      Poista
  8. Kyllä on kauniit asetelmat - ja keväiset!
    Ja kivasti arki piristyy tuollaisista vierailuista!
    Kiitos vinkistä - käväisenpä tutustumassa - minä kun ne tulppaanini läjäytän aina samalla tavalla - no, sentään maljakkoa vaihdan välillä;)
    Aurinkoista loppuviikkoa, Kati <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady <3 Ystävät ovat aarteita! Sannalta saat ideoita uudenlaisiin läjäytyksiin, joten suosittelen :) Joskus saattaa olla intoa vähän tuunailla ennen läjäytystä ;) Aurinkoa myös sinne <3

      Poista
  9. Aurinkoinen aamun aloitus. Kiitos! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin Tuija :) Ihana valo ja kauniit kukat - täydellinen yllätys ♥

      Poista
  10. Voi että tuo Sannan blogi on niin ihana! Olen myös vinkannut siitä monessa blogissa, se on niin raikas ja ajan hermoilla. Iloa silmälle ja ihania vinkkejä! Teidän tapaaminen kuulostaa mukavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkala on niin ajan hermolla ja toteutukset hivelevät silmää, usein myös kukkaroakin. Sannan toteutukset eivät useinkaan vaadi paljoa rahaa, vaan omien kaappien kätköjen kaivelua sillä silmällä :) Tapaaminen oli niin kiva!

      Poista
  11. Awww! Täällä siun blogissasi on kaikkea ihanaa! Tänne tulen ehdottomasti lukijaksikin. =)

    VastaaPoista
  12. Tervetuloa Una lukijaksi ja kiitos! Käyhän kurkkimassa myös muiden Åbloggaajien blogeja, meillä on kaikkea kivaa :)

    VastaaPoista
  13. Kukkalan blogin kautta löysin tänne sinun kivaan blogiin, täytyy jäädä lukijaksi :) Nyt tutustumaan myös verkkokauppaasi :)

    VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall