Raksamessuilta

Turun Messukeskuksen Rakenna ja Sisusta-messut olivat helmikuun alussa. Postaus sieltä on viivästynyt vaikka linssiin tarttui kaikenlaista kiinnostavaa. Onneksi poiminnat eivät vanhene :)

Kotilaiturillakin oli ilo päästä osallistumaan messuille osana Danske Bankin osastoa, joka oli tänä vuonna suunniteltu ja toteutettu pankille epätyypillisesti. Osasto oli olo- ja työhuoneen yhdistelmä, kotoisa ja kutsuva sellainen. Mukaan valitut tuotteet ja yritykset olivat pieniä paikallisia toimijoita, ja osaston suunnitelusta ja toteutuksesta vastasi blogiystäväni Projekti Verkaranta-blogin Jutta ♥


Yksi tämän kevään suosikkituote on riisikorit. Ne käyvät kaikkeen säilytykseen ja korin yläosa taittuu sisälle, mikäli kaipaa matalampaa säilytintä. Korit käyvät lehdille, käsitöille, leluille, kukkaruukkujen suojaksi. Pienemmät korit käyvät roikkumaan naulakkoon ja säilövät sisäänsä huivit ja hanskat. 
  


Magia Graphicsin magee kalenteri on varustettu vaneritaustalla ja klipsillä.Kiva idea! mayn Starlet-servetistä saa nopeasti siistin ruukunsuojan.

 Kotilaiturilta löytyy myös isoja, vanhoja apteekkipulloja.


Lempi-räsymattosäkkituoli oli kuulemma osaston lemmikki! Lempi onkin kooltaan hieman isompi säkkituoli, ja siihen on kiva heittäytyä vieretysten rakkaan kanssa.
Räsymattosäkkituolit ovat kestäviä, pestäviä ja toimivia niin sisällä kuin ulkonakin.


 Iittalan osaston uutuuksista ihastutti Klaus Haapaniemen Tanssi-kuosi, joka on tsekkiläisen Ovela kettu-oopperan inspiroima sekä Wirkkalan juhlavuoden lasipullot.
Ikean osasto oli innostava. Viherseinän voi toteuttaa näinkin.
Kori viehätti selkeydellään ja valaisimet ilmavuudellaan.


Pyyheliinateline, jonka muotoon, ulkonäköön ja toimivuuteen tykästyin!
Kaunotar löytyy Sarokkaan valikoimista.


 Kiuasunelmia Tulikiven osastolla. Mikä upea väri ja muoto!


Liedon kunnan osastolla oli esillä paikallista osaamista ja Kotilaiturin naapuri, Vilkkimäen Kakku ja Kahvi, komisti osastolla seinätapetin muodossa. Kohta taas tarkenee kahvitella aurinkoisen meijerin pihalla.Teatterin kompakti kipsa erottui ja piristi raikkaudellaan.


Mattoliike Seprin osastolla oli esillä upeita Beni Ouarain-matot, jotka tehdään käsin Marokossa. Mattojen materiaali on 100% villaa ja tyypillisin kuvio on tummalla kudottu timanttikuvio. Mattoliike Sepri muuttaa 1.4. uusiin tiloihin eli suuntaa siis huhtikuussa osoitteeseen
Juhana Herttuan puistokatu 19, Turku. Sitä ennen heidät löytää vanhasta paikasta Kalevantieltä.

Tällaisia poimintoja tällä kertaa. Enemmän sisustukseen kuin remonttiin ja kiinteisiin pintoihin liittyvää.

Aurinkoista viikonalkua!

2 kommenttia

  1. Aivan ihanan näköinen osasto ja ihania juttuja olet muutenkin siellä bongannut :)

    VastaaPoista
  2. Jutalla on taito hyppysissä! Kiitos Johanna :) Kiva käydä välillä raksamessuilla, kun ei ole akuuttia tarvetta vaan voi kierrellä vapaasti ja innostua ilman rakentajan must-to-meet-kohteita. Joskus näinkin :)

    VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall