Messulippuvoittajat + yks pullo

Hihhei, aurinkoa ja kesäkausi on avattu! Nautimme nimittäin tänään kahvilan Eijan kanssa jätskit meijerin pihalla. Aikas hienoa kuulkaattes :)
Ja ollaan täällä muutakin tehty, mm. arvottu messulippuvoittajat! Tässä tulee ne kolme onnellista, jotka voittivat 2 lipun setit tulevan viikonlopun Kädentaito- sekä Taide- ja antiikkimessuille Turun messukeskukseen:


Leena Stålstedt
Katri Kankare
Marietta Sjöblom

Onnea voittajille, heille on lähtenyt jo tieto voitosta. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Teitä oli taas kiva määrä!

Käykäähän kurkkimassa messujen Facebook-sivulta, mitä ajankohtaista messuilla on tarjolla. Itseäni kiinnostaa niin kädentaitopuoli kuin antiikkikin. Ja siitä pääsemme kätevästi uusimpaan löytööni, joka on TAAS lasipullo - KYLLÄ!
Tähän upeuteen törmäsin viime sunnuntaina Skanssin POP UP kirppiksellä.
Kaikki muut pullot pystyin jättämään väliin, mutta tämä sitten sai minut pyörtämään "lupaukseni" (en-osta-yhtään-pulloa-ehkä-tällä-kertaa). Meillä on isäni nuorena miehenä palkinnoksi saama vähän samantyyppinen lasipullo. Se on ruskeankeltainen, korkeampi ja hoikempi. Tämä saattaa päätyä sen kaveriksi tai sitten toisaalle. Toistuvasti huomaan, että vihreä lasi vetää minua vahvasti puoleensa. Ihastuin tämän pullon malliin ja rakkuloihin :)
Pullo on ehjä ja maksoin siitä 10 euroa.

No mutta mitä te pidätte löydöstäni?

SISUSTUSVINKKI: Taidelasi on kovassa nousussa ja niitä kannattaa katsella kirppiksillä, vanhantavarankaupoissa ja isovanhempienkin hyllyiltä nyt sillä silmällä!

Keväistä keskiviikkoa :)
Kati

4 kommenttia

 1. Ihana pullo, joten mahtava löytö!

  VastaaPoista
 2. Kaunis pullo ja todellinen löytö. Vihreähän on uudistumisen ja uudistamisen väri. Ihana myös tuo pellavapostauksesi... pitää päästä Kotilaiturin lankahyllyille ihastumaan lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä onkin, Hanna! Vihreyttä kaipaankin ympärilleni juuri nyt :) Pellavaliinasta on tullut oikein hitti! Tervetuloa lankahyllyille :)

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall