Tölkkinipsukurssi Kotilaiturilla

TÖLKKINIPSUKURSSI KE 8.4. JA 15.4.

Tölkkinipsukurssilla tehdään koruja tai pieniä sisustustuotteita, esim. kulhot, lautasliina-renkaat, lasinaluset, Tölkkidesign-kirjojen ideoilla. Tölkkinipsutekniikan omaavat ja aiemmin tehneet voivat tehdä kurssilla myös jonkin Tölkkidesign 1 tai 2 kirjan laukuista.

Tölkkinipsukurssi järjestetään kaksiosaisena ja kurssipäivät ovat ke 8.4. ja ke 15.4. Kurssiaika klo 17.30-20.30 ja koko kurssin hinta 50 eur (sis. kahvin/teen ja pikkusuolaisen). Mukaan mahtuu 10 nopeinta.

Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan etukäteen ohje tölkkinipsujen käsittelyyn sekä listaus tarvittavista materiaaleista. Nipsujen käsittely on tehtävä ennen kurssia.
Kurssimateriaalit voi hankkia Kotilaiturilta.

Kurssipaikka on sisustus- ja lankakauppa Kotilaituri Liedossa. Kurssin vetäjänä toimii Tölkkidesign-kirjojen tekijä ja tölkkinipsutaitaja Anu Lahti.

Ilmoittautuminen kurssille kotilaituri@gmail.com tai 0407221471/Kati to 2.4. mennessä. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssipaikan osoite on Kotilaituri, Vilkkimäentie 5, 21420 Lieto (Vilkkimäen vanha meijeri Vanhan Tampereentien varrella). www.kotilaituri.fi
Perille pääsee kätevästi myös Fölillä 402-404, matka Turun keskustasta kestää n.15 min.

Kuvissa muutama tölkkinipsuidea (kuvat:AmaDee, amalianaarteet.blogspot.fi/Anu Lahti)

Mikäli kurssi kiinnostaa ja mielit mukaan, ilmoittaudu pikaisesti :)
Aurinkoista viikkoa!
- Kati

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kotilaituri
Maira Gall