Perjantaipullot

Kyllä, tässä on minun perjantaipulloni! Keväiset leinikit ovat niin upeita ja herkkiä. Niitä tulee ostettua aina välillä ja erityisesti pidän niistä aseteltuna yksittäin pulloihin. Suosikkimaljakkoni on, ja siis aivan totta, nämä Lidlin Vitafit-appelsiinimehupullot! Pullon malli on loistava ja korkeus juuri sopiva erilaisille leikkokukille. Näihin käyvät niin tulppaanit, neilikat kuin pihalta poimitut heinät. Asettelemalla kukat pulloihin, saa aikaan näyttävänkin kokonaisuuden vähällä määrällä kukkia. Pullot voi koota tarjottimelle ja asetelmasta tulee yhtenevä. Tai kietaista vyöllä pullot yhteen nippuun. Nahkainen punosvyö voisikin näyttää tässä kivalta.




En ole niinkään harkitusti sommiteltujen ja sidottujen kimppujen ystävä vaan vapaan asettelun kannattaja. Kukkien kauneus tulee mielestäni esille yhdistämällä ne ehkä vähän epätavalliseen astiaan. Kehoitan katselemaan astioita ja purnukoita sillä silmällä, missä pysyy vesi ja kokeilla rohkeasti, miltä kukat näyttävät muussa kuin maljakossa. Saatat yllättyä.

Tämä pullohullu se vaan jatkaa postailujaan saman aiheen tiimoilta, joten kiitos ja anteeksi, sillä tämä ei jää tähän vaan näitä tulee jatkossakin :) Auringonpimennyksen nähneenä orientoidun ystävien kanssa vietettävään viikonloppuun ja sunnuntaina suuntaan Turun käsityömessuille "herkuttelemaan".

Jos kaipaat menovinkkiä lauantaille, suuntaahan Ilmaristen Matkailutilan järkkäämälle kirppikselle, joka on 10-15! Ohjelmassa myös hevosajelua, keittolounas ja kahvia. 
Lue lisää täältä >

16 kommenttia

  1. Leinikit on kyllä kauniita :) minulla on myös jotkut lasiset pullot kaapissa säästössä, kun ne oli niin hienot. Olisko ollut Happy Joe siideri jossa myös on kauniit pullot, niitä minulla on muutama jemmassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Happy Joe-pullot on tosi kivat ja niissä on sympaattinen muoto! Niillä saa erikorkuisia asetelmia, kun ne yhdistää tällaisiin korkeampiin. Leinikit on upeita, ihan kuin silkkipaperia :)

      Poista
  2. Leinikit ovat kyllä kauniita - ja noihin pulloihin sopivat hienosti. Myös minä tykkää eniten vapaasti asetelluista kukista - jo yksikin kukka riittää piristämään arkea!
    Kivaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Lady, yksikin kukka piristää kummasti. Arjen kauneutta! Eikun pullovarastot vaan käyttöön ja kotia kukittamaan :) Kivaa viikonloppua sinnekin ♥

      Poista
  3. Hyvä jos ei jää tähän! Näistä sun ideoista saa aivan valtavasti inspiraatiota. Ihanat kukat ja pullot! Noissa mehupulloissa on kivaa sekin, että se mehu on myös hyvää :) Iloa ja naurua viikonloppuusi ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu ♥ Kiva kuulla, että pullopostauksille on vielä sijaa :) Nuo mehut ovat tosiaan myös hyviä eli monta kärpästä kerralla :) Iloa ja valoa viikkoosi!

      Poista
  4. Kiva idea, täytyykin joskus napata kaupasta samaiset pullot kotiin...niitähän voi vaikka dymolla vähän vielä tuunailla! ;) Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös Suffeliini :) Dymo on ihan loistohomma tuunailuissa. Yksi kaunis kukka pullossa tervehdyksen kera ei ole ollenkaan hassumpi vieminenkään!

      Poista
  5. Kiitos mahtavasta maljakkovinkistä, täytyypä suunnata Lidliin siis!
    Itsekin olen jonkun sortin pullohullu, as you know :D

    Aurinkoista pääsiäisen odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä pullohullu ystäväni - onneksi jengiimme mahtuu vielä :D Pullohulluus on ihan ok hulluutta kuitenkin ;) Aurinkoa ja pääsiäisen odotusta ♥

      Poista
  6. Kiva pullosommitelma <3 :) Täytyykin napata noita mehuja seuraavalla Lidlkeikalla - thanks vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sanna :) Uusin hurahdukseni on pienet lasipullot, sellaiset parin desin mehupullot. Niistä saa myös kivoja sommitelmia!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Helpot ja nopeat toteuttaa ja kaunistaa arki!

      Poista

© Kotilaituri
Maira Gall