Pimee Vintti

Vanhat tavarat ovat heikkouteni. Tykkään yhdistellä eri tyylejä, uutta ja vanhaa. Kirpputorit ja maakuntien vanhan tavaran kaupat ovat omia kesä-must-kohteitani. Yksi suosikeistani on viime vuonna avattu Pimee Vintti Paattisilla, Säkyläntien varressa. Omistaja Marika osti vanhan tilan, jota hän on remontoinut vanhojen aarteiden sijaiskodiksi. Vanha päärakennus on sisustettu kauniisti myyntitavaroilla ja piharakennuksissa on lisää aarteita. Paikka henkii menneen tunnelmaa, jossa aika pysähtyy ja mieli lepää. Talojen muodostamalla sisäpihalla voi viivähtää vaikka omia eväitä syöden. Pimeelle Vintille voi tehdä myös pyöräretken tai lähteä porukalla ostoksille. Pimeelle Vintille on helppo löytää, sillä paikka on ihan Säkyläntien varressa. Molemmista suunnista tullessa on hyvät opasteet. Ehdoton kesäretkikohde!

Pimee Vintti on avoinna ke-pe 13-18 ja la-su 11-16.
 


 Pimeen vintin uusi puoli avattiin tänä keväänä ja siellä silmät osuvat heti näihin upeisiin vanhoihin ikkunoihin. Ollapa kesämaja tai kasvihuone, jonne nämä ikkunat asettuisivat.
Vanhoja lankkuja, jotka ovat omiaan pöydän pintalaudoiksi.
 

Asuukohan Maija Poppanen päärakennuksessa?

 Kupittaan Savea kenties sävelradion kera. Emalikannu aamupesua tai ketokukkia varten.

Iloa ja hellettä :)

8 kommenttia

 1. Onpa ihanan näköinen paikka, tuolta löytäisi varmasti vaikka mitä kivaa :). Iskin silmäni ainakin tuohon ruskeaan pinnatuoliin pyöreällä istuimella, ja sen takana olevaan ruosteiseen ruukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa tutustua ja varoa - sieltä löytyy vaikka mitä! Pinnatuoli on ihana ja paikan päällä törmäät useampaankin ruosteiseen juttuun, ihaniin sellaisiin :)

   Poista
 2. Uuden ja vanhan yhdisteleminen on vain niin toimivaa, mutta siihenkin vaaditaan silmää! ;)

  VastaaPoista
 3. Juurikin näin, Jenni! Oikeat kumppanit kun yhdistyvät, tulos on hieno :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kati sivistyksestä. Olen ajanut ohi ja tunnustan miettineeni, että onkohan tuossa jokin kesäpubi tms... Ihana paikka - ensi kerralla pysähdyn... Ihanaa lomaa sulle!

  Mia H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Mia, että tuttavuus on uusi! Rohkeasti vaan poikkeamaan :) Kannattaa varata tovi aikaa ja napata ystävä mukaan. Uskon, että muitakin "sivistettäviä" tämän paikan suhteen vielä löytyy :) Aurinkoista lomaa myös sulle!

   Poista
 5. Oi onko sinne avattu uusi puoli :) en tiennytkään. Kävin viime kesänä ihastelemassa paikkaa ja oli kyllä kiva. Pitää päästä taas sinne kurkkimaan aarteita :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä, Laura, uusi puoli ja uusia aarteita :) Eikun tutustumaan!

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall