Pitkä kaulakoru design by me

Olen kaivannut pitkää korua, joka sopisi minulle tyypillisten mustien puseroiden ja mekkojen kanssa. Kaikki minut tuntevat tietävät minulla olevan kesämustaa ja talvimustaa. No nykyään vähän harmaatakin hiustenvärin kanssa matsaten. Etsimääni pitkää korua ei vaan ole tullut etsimisestä huolimattakaan vastaan, joten päätin suunnitella sen itse. En halunnut aloittaa koruntekoprojekti lomalla (joka olisi varmimmin jäänyt vielä kesken), joten suuntasin toiseen olohuoneeseeni, Helmikauppa Blingiin. Keräsin minua miellyttävät helmet; laavakivet ja muut mokkulat, valitsin ketjun sekä lukon. Sommittelin helmet haluamilleni paikoille ja Blingin kauppias Marika kasasi koruni siinä silmän räpäyksessä. Puolen tunnin vierailun jälkeen lähdin terassitreffeille äitini kanssa uusi korusetti kaulassa ja kädessä. Tässä tulos. Mitäs pidätte?Koruista tuli ehdoton suosikkini. Näyttävä, mutta ei mitenkään liian hallitseva, värit juuri vaatekaappini sisältöön sopiva sekä samalla juhlava että arjessakin toimiva.
Ketju on hopeoitu, säilyttää värinsä eikä se allergisoi. Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan Blingiin ja vaan vaikka sormeilemaan mitä ihanimpia ja erilaisia helmi-ihanuuksia.
Helmikauppa Blingi, www.blingi.fi

Kuvan paita on muuten tämän viikkoinen löytöni toisesta turkulaisesta suosikkiliikkeestäni, Dolcesta, jossa on muuten todella hyvät kesäalet käynnissä. Paita oli -40% alessa ja se paikkasi loistavasti puuttuvan paremman paidan aukon vaatekaapissani. Alanred-merkki on minulle uusi tuttavuus, mutta aion ehdottomasti katsastaa syksyn ja talven tarjonnan. Dolce, www.dolce.fi

Auringonhellimää viikonloppua, ystävät!8 kommenttia

 1. Upea koru ja kaunis värimaailma. Ihan minun makuuni. Niinkuin paitakin. Dolcessa olisi kyllä poikettava ihan pikimmiten!
  Sinne myös aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady of The Mess! Tykkään korusta kovasti. Ja tervemenoa Dolceen, ihania aletuotteita!

   Poista
 2. Upea korusetti, kerta kaikkiaan ihana!
  Olen teettänyt Blingissä itsekin kauniita koruja,
  ihan pilkkahinnalla mielestäni.

  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija :) Blingistä löytää vaikka mitä ja lisää ideoita saa kauppiaalta!

   Poista
 3. Todella kauniin korun olette tehneet! Blingi on kyllä melkoinen karkkikauppa :) Ja tuo paita on niin ihana.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anu! Tykkään kovasti molemmista. Kiva kun onnistuu ja tekee löytöjä.

  VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall