Wanhat Kupit

Kesämenoni ovat tänä kesänä suunnanneet lähialueelle ja vanhojen tavaroiden kauppoihin. Uusi tuttavuus minulle on jo muutamia vuosia Paimalan vanhassa koulussa sijainnut Wanhat kupit. Paimalan vanhassa koulussa on tullut viimeksi käytyä yli 30 vuotta sitten hiihtokilpailuissa. Että olihan jo aikakin vierailla uudelleen. Kotilaiturin kässäkerhon kanssa suunnistimme siis eräänä kesälauantaina Paimalaan polkupyöräillen ja olimme kysyneet luvan kesäiseen kässäilyyn Wanhojen kuppien pihalla.

Vanha koulu on kunnostettu vanhojen Arabian astioiden myymäläksi sekä omistajien kodiksi. Ihana pihapiiri omenapuineen houkuttelee viivähtämään kahvikupillisen ja kotitekoisen piirakan verran pihamaallakin. Kiireellä paikkaan ei kannata tutustua, sillä astioita tutkiessa aika kuluu ja mielen syövereistä putkahtaa monenlaisia muistoja kahvikuppeja, maljakoita sekä lautasia ihaillessa. Täältä kannattaa ehdottomasti hakea omaan astiastoonsa täydennystä tai puuttuvaa osaa. Wanhojen kuppien verkkokauppa palvelee joka päivä ja myymälään voi tutustua pe-la klo 11-16. Verkkokaupasta www.wanhatkupit.fi voi tilata todella näppärästi tuotteita ja löytää omalle vanhalle aarteelleen nimen. Facebookissa voi käydä tykkäämässä nimellä WanhatKupitPaimala Myymälässä on pysyvä lastenastiastonäyttely, jossa voi ihailla mm. tätä Mikki-kuppiparia.
 Sininen on alkanut hiipiä makuuni, sillä huomaan poimivani sitä eri yhteyksistä. Miten upea kuppi ja lautanen tämäkin! Rakastan yhdistellä uutta ja vanhaa sekaisin, niin sisustuksessa, koruissa kuin astioissakin. Miten sinun on käynyt? Minkälaisia uusia kiinnostuksen kohteita sinulle on tullut vai onko makusi pysynyt samana pidempään?
 Näihin Suomi-leffan omaisiin tunnelmiin päätän osaltani tämän työviikon, suuntaan huomenna ihanien naisten kanssa Pori Jazzeille, äitini tuuratessa kaupalla. 

Helteistä viikonloppua <3

8 kommenttia

 1. Upea paikka tämä Wanhat Kupit! Vaikka olenkin pyrkinyt kartoittamaan kaikki lähialueiden
  ihanat pikkuputiikit, tämä ihanuus on mennyt vallan ohi. On se hyvä, että meillä on nyt tämä
  Åblogi-ryhmä, turkulaisten blogien kautta saa ihan parhaat menovinkit!
  Hilpeää jazzailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paimalaan pitää ehdottomasti tutustua, Teija! Kivoja kohteita ja juttuja saa tietoonsa Åblogien kautta. Kiitos ystävät <3

   Poista
 2. Voi, tuonne en saa mennä ollenkaan - tarkoitus kun olisi vähentää tavaraa eikä haalia lisää! Paitsi tietysti jos saan elokuussa omilleen muuttavalle tyttärelle sujautettua jotain astiaa mukaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan, Lady of The Mess, tutustumaan ja ihailemaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Harri, tullaan aivan varmasti ja houkutellaan kaverit myös :)

   Poista
 4. Hei! Minäkin hypähdin mukaan Kotilaiturille. Kävin mukanasi ensin Kultarannassa ja nyt sitten Paimalaan... Wanhoja kuppeja katsomaan. Onpa viehättävä paikka, koskaan en ole poikennut, mutta nyt sain tuulta ja vinkkiä, kiitos! Kiva postaus. Terveisiä Tuulialta Turusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa matkaan, Tuulia! Paimalaan kannattaa ehdottomasti tutustua ja aiemman postauksen Pimeään Vinttiin. Tulossa vielä ainakin yksi ihana kesäkohde :)

   Poista

© Kotilaituri
Maira Gall